Rr. “Ismail Qemali”, Nr. 32/1, Nj. A. 1, 1019, Tirane
+355 6730 09006 autoshkolla@aca.al

Autoshkolla ACA

Ejani në Autoshkollën ACA, me ambjente komode pozicionuar në mes të ish-Bllokut

Teori

Përgatitje për testin e teorisë me materiale bashkëkohore.

Praktikë

Përgatitje për testin e praktikës nga instruktorë me përvojë.

Guidë

Guidë individuale për ata që kanë patentën me makinat tona.

Të huaj

Shërbimet e Autoshkollës ACA ofrohen edhe për shtetas të huaj

Ku ndodhemi

Takohemi tek Blloku, Rr. "Ismail Qemali", Nr. 32/1, Nj. A. 1, 1019, Tirane

Kontakto

  Informacione

  Për të lehtësuar përgatitjen e kursantëve, ACA ju vë në dispozicion pyetësorin teorik për drejtuesit e mjeteve rrugore.
  Ky pyetësor përmbledh pyetje nga të gjitha çështjet që kursantët mund të ndeshin gjatë testimit teorik dhe në praktikë gjatë guidimit.

  Dokumentacioni

  Dokumentat që ju nevojiten për regjistrimin në kursin e përgatitjes për leje drejtimi:

  1. Kopje e kartës ID ose pasaportës
  2. Raport mjekësor me fotografi (lëshuar brenda 6 muajve të fundit)
  3. Fotografi për patentë 4 x 6 cm (6 copë)

  Struktura e Testit

  Për të lehtësuar përgatitjen e kursantëve, ACA ju vë në dispozicion pyetësorin teorik për drejtimin e mjeteve rrugore. Ky pyetësor përmbledh pyetje nga të gjitha çështjet që kursantët mund të ndeshin gjatë testimit teorik dhe në praktikë gjatë guidimit.

  Testimi Teorik

  Klikoni linkun dhe testoni njohuritë tuaja me testin teorik online këtu.

  Testimi praktik

  Automjetet që ju vendosim në dispozicion janë të markave të ndryshme, me kambio manuale dhe automatike.

  Kategoritë e lejeve të drejtimit

  Për më shumë informacion, vizitoni Linkun këtu.

  Stafi

  Instruktorët e “Autoshkolla ACA” i përgjigjen kërkesave tuaja gjatë përgatitjes teorike dhe praktike.
  Eksperienca e larmishme e instruktorëve me kursantët është garanci që çdo kandidat për drejtues mjeti të përfitojë njohuritë e duhura teorike dhe aftësitë e nevojshme praktike,për të qenë të sukseshëm në provimet përkatëse duke minimizuar kostot e kandidatit. Instruktorët janë në dispozicion të kursantëve me fleksibilitetin e orareve sipas nevojave të tyre.  Drejtues Teknik & Instruktori i Teorisë

  Mob: +355 6730 09006

  Instruktor i Praktikës

  Mob: +355 6720 88 533

  Email: autoshkolla@aca.al

  Kontakt Regjistrimi

  Mob: +355 6760 01 222

  Email: autoshkolla@aca.al

  Ambjentet & Automjetet

  Autoshkolla ACA, ju fton të zhvilloni kursin e përgatitjes teorike në ambjentet komode të klasës që gjendet në qendër të ish-Bllokut.
  Klasa është plotësisht e pajisur sipas standarteve të përcaktuara ligjore. Ambjentet janë lehtësisht të aksesueshme në çdo kohë.
  Autoshkolla ACA vë në dispozicion të kursantëve automjete të përshtatura dhe çertifikuara për zhvillimin e kursit të praktikës.

  Rreth Nesh

  Autoshkolla ACA është pjesë e aktivitetit të Klubit të Automobilit të Shqipërisë dhe Automobile Touring Club Albania.
  Klubi i Automobilit të Shqipërisë (Automobile Club Albania – ACA) është anëtare ekskluzive e Federatës Ndërkombëtare të Automobilizmit (FIA) që organizon Formula 1.
  ACA ofron dhe kurse përgatitje teorike dhe praktike të fëmijëve të moshave deri në 8 -15 vjeç për sportin Go-kart.
  Autoshkolla ACA dhe Akademia ACA KARTING synojnë rritjen e sigurisë rrugore duke ofruar trajnime si për të rriturit ashtu edhe për fëmijët.